Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Tallvik Padded Skirt - ID: PL11497

Julefest
20% - KODE

UrbergWomen's Tallvik Padded Skirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Tallvik Padded Skirt fra Urberg

Women's Tallvik Padded Skirt fra Urberg er et lett polstret skjørt for damer. Skjørtet har en toveis glidelås i siden som lett kan tas av og på og elastisk i midjen for en perfekt passform. Foran er det to lommer med glidelås.
Lengde foran/bak størrelse M: 59/64 cm

Materiale: 100 % polyamid
Polstring: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyamid
Egenskaper for Women's Tallvik Padded Skirt:
Materiale: Polyamid
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Lengde: Knelang (over kne)
Midje: Medium
Passform: Rett
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Belteløkker: Nei
Vannavvisende: Nei
Vekt: 246 g
Polstring: Lett polstret
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjørt

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!