Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

WP 12x50 Mono - ID: PL11256

Julefest
20% - KODE

UrbergWP 12x50 Mono

Mer info

Mer om WP 12x50 Mono fra Urberg

WP 12x50 Mono er en glatt håndkikkert fra Urberg som du enkelt tar med på turen, utflukt eller hvorfor ikke til forskjellige arrangementer der du vil se bedre.
  • Dimensjoner: 172 x 79 x 59 mm
  • Fullt flerbelegg
  • Fylt med nitrogen
  • bK7 prisme
Egenskaper for WP 12x50 Mono:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 4
Øyeavstand (Eye-relief): 13.6 mm
Belyst sikte: Nei
Justerbar parallax: Nei
Vanntett: Ja
Forstørrelse: 12 x
Objektivets diameter: 50 mm
Vekt: 390 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!