Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Y-peg set (10 pcs) - ID: A017486

Julefest
20% - KODE

UrbergY-peg set (10 pcs)

Mer info

Mer om Y-peg set (10 pcs) fra Urberg

Urberg Y-peg Set er et sett med 10 teltplugger som er laget av aluminium. I enden er det et reflekssnøre som gjør dem synlige i mørket. En teltplugg veier 14 gram.
Størrelse: 18 cm
Egenskaper for Y-peg set (10 pcs):
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Totalvekt: 140 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Telttilbehør

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!