Aqua Back Single - ID: A030887

VAUDEAqua Back Single

Mer info

Mer om Aqua Back Single fra VAUDE

Gå ut og utforsk den verden som finnes rundt deg! Denne vanntette sykkelvesken har rullestenging som lar deg tilpasse størrelsen på posen og forsegle den så den blir vanntett. Takket være den symmetriske utformingen kan den monteres enten på venstre eller høyre side. En ekstra innerlomme gjør det lett å holde ting adskilt.


  • Hovedmateriale: 100% Polyester, 1000 D termoplastisk polyuretan belagt
  • Kontrastmateriale: 100% polyamid, 840 D termoplastisk polyuretan belagt
  • Fôr: 100% Polyester, 200 D Polyuretan belagt
Egenskaper for Aqua Back Single:
Regntett: Ja
Vanntett: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 370 x 330 x 190 mm
Pakkevolum: 24 L
Vekt: 970 g
Laptoplomme: Nei
Antall innvendige lommer: 1 stk
Antall utvendige lommer: 1 stk
VAUDE grunnlas av Albrecht von Dewitz og det var hans entusiasme for fjellsport som ble gnisten som satte i gang alt. Oppe i den tynne fjelluften i Alpene i 1974 modnet beslutningen hans om å gjøre hobbyen sin til sitt yrke. VAUDE er et moderne familieeid selskap og de hevder å være Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsprodukter. Man tar sitt sosiale og miljømessige ansvar og det gjennomsyrer både valget av produkter og produksjonsprosesser innen tre hovedområder: fjellsport, sykling samt vesker og ryggsekker.

Mer fra VAUDE

Vis alle Sykkelveske

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!