Karakorum - ID: A030884

VAUDEKarakorum

Mer info

Mer om Karakorum fra VAUDE

Denne klassiske tredels veskekombinasjonen er et perfekt valg for lange turer når du må ha med mye utstyr. Toppvesken kan tas av og brukes som ryggsekk. Karakorum er en god venn på veien. Den lette ryggpolstringen gjør den komfortabel å bære. Sideveskene kan monteres separat på sykkelen.
Bagasjestropper, utvendig lomme med glidelås. Toppvesken kan også brukes som ryggsekk.

Egenskaper for Karakorum:
Regntett: Ja
Vanntett: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 60 x 51 x 31 mm
Pakkevolum: 68 L
Vekt: 2105 g
Laptoplomme: Nei
Antall innvendige lommer: 3 stk
Antall utvendige lommer: 2 stk
VAUDE grunnlas av Albrecht von Dewitz og det var hans entusiasme for fjellsport som ble gnisten som satte i gang alt. Oppe i den tynne fjelluften i Alpene i 1974 modnet beslutningen hans om å gjøre hobbyen sin til sitt yrke. VAUDE er et moderne familieeid selskap og de hevder å være Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsprodukter. Man tar sitt sosiale og miljømessige ansvar og det gjennomsyrer både valget av produkter og produksjonsprosesser innen tre hovedområder: fjellsport, sykling samt vesker og ryggsekker.

Mer fra VAUDE

Vis alle Sykkelveske

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!