Men's Escape Light Jacket - ID: A005408

VAUDEMen's Escape Light Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Escape Light Jacket fra VAUDE

VAUDE Men's Escape Light Jacket er en membranjakke med behagelig vekt. Suveren jakke til å ta med deg i sekken, tar ikke mye plass og gir tilstrekkelig beskyttelse mot vær og vind. Materialet er mykt og gir en fin komfort som mange andre lignende jakker ikke kan skryte av. Hetten kan rulles sammen og gjemmes i kragen.
 
Vanntett
Puster
To lommer foran med glidelås
Justerbar kant nede
Justerbare ermer med borrelås 
Fast lue som kan dyttes inn under kragen
Material: øverste lag: 100% polyester, membran: 100% polyurethan, fôr: 100% polyamid
Egenskaper for Men's Escape Light Jacket:
Membran: Other
Vekt: 504 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
VAUDE grunnlas av Albrecht von Dewitz og det var hans entusiasme for fjellsport som ble gnisten som satte i gang alt. Oppe i den tynne fjelluften i Alpene i 1974 modnet beslutningen hans om å gjøre hobbyen sin til sitt yrke. VAUDE er et moderne familieeid selskap og de hevder å være Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsprodukter. Man tar sitt sosiale og miljømessige ansvar og det gjennomsyrer både valget av produkter og produksjonsprosesser innen tre hovedområder: fjellsport, sykling samt vesker og ryggsekker.

Mer fra VAUDE

Vis alle Regnjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!