Men's Farley Stretch T-Zip Pants II - ID: A031065

VAUDEMen's Farley Stretch T-Zip Pants II

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Farley Stretch T-Zip Pants II fra VAUDE

VAUDE Men's Farley Stretch T-Zip Pants II er et par utrolig komfortable turbukser. Materialet er bluesign sertifisert, vilket innebærer en miljøvennlig og etisk god produksjon. Det stretchy materiale og de formsydde knærne får buksen til å følge dine bevegelser. material: 89% Polyamid, 11% Elastan
Egenskaper for Men's Farley Stretch T-Zip Pants II:
Zip-off: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst på beinet: Nei
Fôr: Ufôrede
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Antall baklommer: 1 stk
Antall benlommer: 1 stk
Antall framlommer: 2 stk
VAUDE grunnlas av Albrecht von Dewitz og det var hans entusiasme for fjellsport som ble gnisten som satte i gang alt. Oppe i den tynne fjelluften i Alpene i 1974 modnet beslutningen hans om å gjøre hobbyen sin til sitt yrke. VAUDE er et moderne familieeid selskap og de hevder å være Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsprodukter. Man tar sitt sosiale og miljømessige ansvar og det gjennomsyrer både valget av produkter og produksjonsprosesser innen tre hovedområder: fjellsport, sykling samt vesker og ryggsekker.

Mer fra VAUDE

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!