Women's Fluid Pants - ID: A030876

VAUDEWomen's Fluid Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Fluid Pants fra VAUDE

Women's Fluid Pants fra VAUDE er et par regnbukser for damer .
Egenskaper for Women's Fluid Pants:
Justering nederst på beinet: Ja
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Hovedmateriale: Polyester
Membran: Annen
Vekt: 330 g
Polstring: Upolstret
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Stretch: Nei
Forsterkte partier: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
VAUDE grunnlas av Albrecht von Dewitz og det var hans entusiasme for fjellsport som ble gnisten som satte i gang alt. Oppe i den tynne fjelluften i Alpene i 1974 modnet beslutningen hans om å gjøre hobbyen sin til sitt yrke. VAUDE er et moderne familieeid selskap og de hevder å være Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsprodukter. Man tar sitt sosiale og miljømessige ansvar og det gjennomsyrer både valget av produkter og produksjonsprosesser innen tre hovedområder: fjellsport, sykling samt vesker og ryggsekker.

Mer fra VAUDE

Vis alle Regnbukser

  • Miljø og etikk

    Blank
    Med VAUDE Green Shape-merket tilbyr VAUDE funksjonelle og miljøvennlige produkter som er laget av bærekraftige materialer og rettferdig produsert. Dette følger strenge evalueringskriterier, som hele tiden vurderes og dekker hele produktets livssyklus – inkludert design, produksjon, vedlikehold, reparasjon og resirkulering. For størstedelen av VAUDEs produktsortiment gjelder også det statlig regulerte merket Grüner Knopf (Grønn Knapp), som kjennetegner sosialt og økologisk produserte tekstiler. VAUDE er engasjert i rettferdige arbeidsforhold rundt om i verden og er medlem av Independent Fair Wear Foundation (FWF). VAUDE har oppnådd Leader-status i FWF for sitt høye nivå av engasjement.
    VAUDE har engasjert seg aktivt for miljøvern i mange år. Siden 2009 har selskapet brukt 100 % grønn elektrisitet fra sine egne solcelleinstallasjoner ved hovedkontoret i Tettnang. Selskapets hovedkontor og alle produkter som produseres der, har vært klimanøytrale siden 2012. I 2019 satte de seg enda et stort klimamål for å oppnå global klimanøytralitet med vitenskapsbaserte mål – så raskt som mulig. VAUDE har nå nådd sin første milepæl langs denne veien. Med stor innsats og i tett samarbeid med leverandører er alle utslipp fra den globale forsyningskjeden oppstrøms blitt registrert. Basert på grunnlaget for disse dataene har VAUDE nå bestemt at alle produkter skal være klimanøytrale fra og med 2022! Alle klimaskadelige utslipp som er uunngåelige, vil bli kompensert av et myclimate Gold Standard-prosjekt i Vietnam som forsyner småbønder med biogass fra avfall. Men for VAUDE er det ikke nok å kompensere for utslipp – å redusere utslippene er enda viktigere. Derfor har selskapet forpliktet seg til vidtrekkende globale reduksjonsmål ved å bruke vitenskapsbaserte mål for kontinuerlig å redusere sitt miljøavtrykk og gi et målbart bidrag til å dempe klimaendringene samtidig som målet om 1,5 grader nås.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!