Victorinox

-
I over 130 år har Victorinox representert kvalitet og funksjon med et innovativ og ikonisk design. I dag er de et globalt foretak med et stort produktsortiment innen kniver. De fleste villmarksfantaster kjenner igjen Victorinox som "Official Swiss Army Knife", en tittel som bare Victorinox får benytte seg av. Men de er nok mest kjent som en av to leverandører av kniver til den sveitsiske hæren. På Outnorth finner du et stort sortiment av Victorinox-kniver som trengs når du skal ut på eventyr i villmarken!

Victorinox

(43 varer)

Kniver for villmarken

Blant Victorinox’ sortiment finner du først og fremst et stort utvalg av Swiss Army-kniver med ulike verktøy. Knivene kommer i forskjellige størrelser med varierende funksjoner og bruksområder. Siden kniven ble utviklet da den sveitsiske hæren trengte en kniv som kunne mer enn å skjære, eksempelvis åpne bokser, justere våpen og sage, ble den klassiske armékniven til. Derfor kan du kjenne deg trygg i villmarken med en Swiss Knife i lommen.

Riktig kniv for ditt eventyr

Tenk over dine primære og sekundære behov når du er ute og reiser. Kanskje trenger du flaskeåpner, pinsett og skrujern. Her finner du flere ulike sammensetninger av verktøy i et lite lommeformat. Finn kniven som passer deg best.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!