Swiss Army Tourist - ID: 0.3603

VictorinoxSwiss Army Tourist

Mer info

Mer om Swiss Army Tourist fra Victorinox

Victorinox- Swiss army Tourist. En kvalitets lommekniv med de viktigste funksjonene. Lommekniven har også nøklering så du kan feste den til bil,hus eller hytte nøklene.

Klassikeren. Denne er topp å ha med på reise, den har nøklering så du kan feste nøklene til den, og da er du sikker på å ikke glemme den!(vis du ikke glemmer nøklene da).

 Funksjoner: -Liten og stor kniv

                     -Boksåpner med lite skrujern

                     - Flaske-kork åpner med stort skrujern

                     - Vin-kork åpner

                     - Syl

                     - Tannpirker og pinnsett

                     - Nøkkelring

                     - Livstid-garanti

 

Egenskaper for Swiss Army Tourist:
Lengde i sammenlagt tilstand: 84 mm
Vekt: 51 g
Antall verktøy: 12 stk
I over 130 år har Victorinox representert kvalitet og funksjon med et innovativ og ikonisk design. I dag er de et globalt foretak med et stort produktsortiment innen kniver. De fleste villmarksfantaster kjenner igjen Victorinox som "Official Swiss Army Knife", en tittel som bare Victorinox får benytte seg av. Men de er nok mest kjent som en av to leverandører av kniver til den sveitsiske hæren. På Outnorth finner du et stort sortiment av Victorinox-kniver som trengs når du skal ut på eventyr i villmarken!

Mer fra Victorinox

Vis alle Multiverktøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!