SwissTool X - ID: A007574

VictorinoxSwissTool X

Mer info

Mer om SwissTool X fra Victorinox

Victorinox Swiss Tool X er en verktøyskasse i lommeformat. Her har man lykkes med å få inn 27 mer eller mindre nyttige verktøy i et format på kun 115 x 35 x 18 mm. Leveres med skinnetui. Verktøy:
Tresag, fil, metallsag, skrutrekker, skrutrekker 2 mm, skrutrekker 3 mm, Philips skrutrekker PH1 og PH2, knivblad, saks, linjal 230 mm, linjal 9 inches, multitang, brotsch, kapselåpner, skrutrekker 5 mm, skrutrekker 7,5 mm

Leveres med skinnetui

 
Egenskaper for SwissTool X:
Lengde i sammenlagt tilstand: 114 mm
Vekt: 440 g
Antall verktøy: 27 stk
I over 130 år har Victorinox representert kvalitet og funksjon med et innovativ og ikonisk design. I dag er de et globalt foretak med et stort produktsortiment innen kniver. De fleste villmarksfantaster kjenner igjen Victorinox som "Official Swiss Army Knife", en tittel som bare Victorinox får benytte seg av. Men de er nok mest kjent som en av to leverandører av kniver til den sveitsiske hæren. På Outnorth finner du et stort sortiment av Victorinox-kniver som trengs når du skal ut på eventyr i villmarken!

Mer fra Victorinox

Vis alle Multiverktøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!