Anaconda Light Invisible Fit Gore-Tex - ID: A074554

20% - KODE

Viking FootwearAnaconda Light Invisible Fit Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Anaconda Light Invisible Fit Gore-Tex fra Viking Footwear

Anaconda Light Invisible Fit Gore-Tex fra Viking Footwear er bygd for raske løp i terreng. Dette er en sko som egner seg godt på sti og som er utformet for å tåle alle forhold, samtidig som den gir foten best mulig komfort. Skoen er laget av syntetisk mesh med svært gode pusteegenskaper og spesialsveisede detaljer som gir god støtte. En EVA-mellomsåle sørger for god demping og en formstøpt innleggssåle gir god passform. Med Vikings Ultimate Grip-konsept yttersåle sikrer den godt grep både på og utenfor stien. Skoen er helt vindtett, vanntett og ventilerende, og den har GORE-TEX Invisible Fit som betyr mindre sømmer - perfekt for svært aktive friluftsentusiaster som stiller strenge krav til fottøyet. GORE-TEX membranen er ØKO-TEX (100) standard og Bluesign® sertifisert. Levereras med ett extra set av lissor som matchar yttersulan, för de mer färgstarka dagarna. Unisex.
  • GORE-TEX Invisible Fit
  • Lett
  • Refleksdetaljer
  • Michelin-såle med godt grep
  • Dempende mellomsåle (EVA)
  • Formstøpt innersåle for komfort

Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort.
Såle/Mellomsåle: Gummi/EVA UGC.
Egenskaper for Anaconda Light Invisible Fit Gore-Tex:
Lest: Normal
Bærekraft: Bluesign
Skafthøyde: Lav
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!