27624

Anaconda Light V Boa Gore-Tex - ID: A074558

Viking FootwearAnaconda Light V Boa Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Anaconda Light V Boa Gore-Tex fra Viking Footwear

Anaconda Light V Boa Gore-Tex fra Viking Footwear er en vanntette tursko som har fått flere smarte oppgraderinger, slik at du kan sette opp farten uansett vær. Under den slitesterke og redesignede overdelen i tekstil finner du en vanntett og pustende GORE-TEX-membran som holder foten tørr og komfortabel når det er vått ute. Boa-systemet, som har blitt flyttet til siden av skoen for ekstra komfort, gir uslåelig passform, samtidig som det er ekstra enkelt å ta skoen på og av. Og neste generasjons Michelin Ultimate Grip Concept 2.0 yttersåle sørger for at du ikke mister fotfestet, uansett hvor hardt eller raskt du beveger deg. Unisex. Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort.
Såle/Mellomsåle: Gummi/EVA UGC.
Blank
Egenskaper for Anaconda Light V Boa Gore-Tex:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!