Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Constrictor III Boa - ID: A042259

Viking FootwearConstrictor III Boa

Størrelseguide Mer info

Mer om Constrictor III Boa fra Viking Footwear

På hytta, etter skituren eller i byen - med Constrictor III Boa fra Viking Footwear får føttene maksimal varme og beskyttelse når det er bitende kaldt. Unisex. Nå i sin tredje utgave har denne sporty og vanntette vinterstøvelen med høy funksjonalitet fått et luftig og slitesterkt fôr fra Primaloft, som er et velrenommert navn når det gjelder isolasjon. Støvelen leveres også med en unik Primaloft Areogel innleggsåle - opprinnelig utviklet for NASA - som isolerer foten nedenfra, selv når sålen er komprimert. Det slitesterke lukkesystemet fra BOA® er enkelt å bruke selv med votter på, og gir en tilpasset passform med god støtte. Vikings unike såle med Ultimate Grip Concept® (UGC®) sørger for et suverent grep på vinterlige underlag, mens på den sorte utgaven som har refleksdetaljene rundt hele støvelen gjør deg godt synlig i mørket.

  • Primaloft Gold Insulation
  • Vanntett
  • Lett
  • Boa Closure System
  • UCG-såle

Materiale
Såle/Midtsåle: Gummi/EVA
Foring: Vanntett foring (Primaloft)
Øvre: Tekstil/Syntetisk
Egenskaper for Constrictor III Boa:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: Other
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!