Viking FootwearJunior's Engenes Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Junior's Engenes Gore-Tex fra Viking Footwear

Engenes Gore-Tex fra Viking Footwear er en trendy og fornuftig joggesko for alt fra bakgården til skolegården og det som ligger imellom, med vanntett beskyttelse, laget kun for aktive tenåringer. Skoene har slitesterke og pustende materialer med kontrastfarger for et sporty utseende. Lykkelige føtter, uansett vær, kommer fra en vanntett og pustende Gore-Tex-membran. GORE-TEX membranen er ØKO-TEX (100) standard og Bluedesign® sertifisert .Skoene har vanlige lisser for et modent utseende og kommer med en uttagbar innleggssåle som gir god støtte til foten. Støtdempende og komfortabel EVA mellomsåle demper hvert steg, og yttersålen i gummi gir godt grep. Barnestørrelser.
Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort.
Såle/Mellomsåle: Gummi/EVA.
Blank
Egenskaper for Junior's Engenes Gore-Tex:
Yttersåle: Gummi
Yttermateriale: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Hverdagssko & Sneakers

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!