Junior's Snøfnugg Gore-Tex - ID: A068341

Ny!

Viking FootwearJunior's Snøfnugg Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Junior's Snøfnugg Gore-Tex fra Viking Footwear

Snøfnugg Gore-Tex fra Viking Footwear er en moteriktig støvel som gir urbane jenter den stilen, varmen og komforten de trenger på vei til skolen. Disse støvlene har en original design og er laget av slitesterke materialer med integrerte refleksdetaljer. På innsiden holder et mykt fôr på varmen og sørger for god komfort gjennom hele dagen. Barnestørrelser. Støvelen har også vanntett og ventilerende GORE-TEX-membran som sørger for at føttene forblir tørre uansett vær. GORE-TEX-membranen er ØKO-TEX (100) standard. Elastiske lisser gir rask og enkel justering av passformen, og yttersålen av gummi gir godt grep på de fleste typer underlag. Snøfnugg Gore-Tex har en urban design som er enkel å kombinere med antrekket, noe jentene kommer til å sette stor pris på. Skoen kan vaskes på 30 grader, men vi anbefaler ikke å bruke tøymykner.

Såle/Mellomsåle: 100% gummi/EVA.
Fôr: Gore-Tex Insulated, Koala.
Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Blank
Egenskaper for Junior's Snøfnugg Gore-Tex:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!