Viking FootwearKid's Evanger Mid Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Kid's Evanger Mid Gore-Tex fra Viking Footwear

Barn bør få leke fritt og uten å tenke på føttene sine. Evanger Mid Gore-Tex fra Viking Footwear - er en sko til all slags bruk og som er både slitesterk og har tøft design. Den har en tidsriktig utforming i moderne materialer som lar foten få puste fritt. De to borrelåsene er lette for små hender å bruke, og det nye mønsteret i gummi på yttersålen sikrer godt grep. Barnestørrelser. Skoen leveres også med en GORE-TEX-membran som puster og er 100% vanntett, slik at føttene holdes tørre på regnfulle dager. Lesten er spesielt tilpasset barn. Den sitter godt rundt hælen, gir tærne nok av tumleplass og byr på en støttende og komfortabel passform. Når skoene blir litt skitne, får en rask vask på 30 °C dem til å se splitter nye ut igjen. Ikke bruk skyllemiddel.

Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort.
Såle/Mellomsåle: 100% gummi.
Blank
Egenskaper for Kid's Evanger Mid Gore-Tex:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Yttermateriale: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Hverdagssko & Sneakers

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!