Kid's Haslum Gore-Tex - ID: A068342

Viking FootwearKid's Haslum Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Kid's Haslum Gore-Tex fra Viking Footwear

Haslum Gore-Tex fra Viking Footwear er en god og varm støvel med skandinavisk snitt som passer perfekt på kalde, snørike dager. Denne moderne støvelen har sporty, friske farger og er lagd av slitesterkt semsket syntetisk skinn som gir den et elegant preg. Barnestørrelser. Inni støvelen har den et mykt og luftig fôr som holder på varmen og en 100 prosent vanntett GORE-TEX-membran. GORE-TEX membranen er ØKO-TEX (100) standard. Elastiske lisser med taljejustering gjør den lett å få av og på. Forsterkninger rundt hele støvelen og på tå- og hælkappe. Reflekser foran og bak gir trygghet i mørket, og den fargerike gummisålen gir utmerket grep. Skoen kan vaskes på 30 grader, men vi anbefaler ikke skyllmiddel.

Såle/Mellomsåle: 100% gummi.
Fôr: Gore-Tex Insulated, Koala.
Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Blank
Egenskaper for Kid's Haslum Gore-Tex:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!