Kid's Istind - ID: A068343

Ny!

Viking FootwearKid's Istind

Størrelseguide Mer info

Mer om Kid's Istind fra Viking Footwear

Istind fra Viking Footwear er en moderne termostøvel som holder barneføtter varme og komfortable på kalde vinterdager.Foten av støvelen er produsert i et fleksibelt polyuretan kalt Elastopan®. Elastopan® inneholder millioner av bittesmå luftbobler, er 4 prosent lettere enn PVC og gummi og har 2,5 ganger så god isolasjonsevne som ordinære PU-støvler. Skaftet er fremstilt i et slitesterkt vannavvisende nylontekstil. På innsiden gir et loddent og varmt fôr i ullblanding ekstra isolasjon. Fôret kan dessuten tas ut og legges til tørk. Elastiske lisser med snap-lock gjør det enkelt å få støvelen til å sitte godt. Istind er en moderne termostøvel som barna vil like. Hovedmateriale: 100% tekstil.
Fôr: Ull/Polyester.
Såle/Mellomsåle: 100% PU.
Egenskaper for Kid's Istind:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Syntetisk
Fôr: Ull/Syntetisk
Membran: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!