Kid's Montebello Gore-Tex - ID: A068340

Viking FootwearKid's Montebello Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Kid's Montebello Gore-Tex fra Viking Footwear

Montebello Gore-Tex fra Viking Footwear er en varm og urban vinterstøvel med god støtte for foten. På innsiden har den et mykt og isolerende fôr som sørger for at de små føttene er komfortable uavhengig av vær og føre. Barnestørrelser. Montebello har også en vanntett og pustende GORE-TEX membran som holder føttene tørre. GORE-TEX-membranen er ØKO-TEX- (100) standard. Skoen har en barnetilpasset lest som gir masse støtte, og innvendig glidelås kombinert med tradisjonell snøring gjør det enkelt å ta dem på og av. Gummisålen gir godt grep og er slitesterk. Skoen kan vaskes på 30 grader, men vi anbefaler ikke å bruke tøymykner. Det unike utseendet gjør Montebello til en favoritt i høst og vinter.

Såle/Mellomsåle: 100% gummi.
Fôr: Gore-Tex Insulated, Koala.
Hovedmateriale: 100% tekstil/syntetisk.
Blank
Egenskaper for Kid's Montebello Gore-Tex:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!