Kid's Toasty II Gore-Tex - ID: A068332

Viking FootwearKid's Toasty II Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Kid's Toasty II Gore-Tex fra Viking Footwear

Supervarme Toasty II Gore-Tex fra Viking Footwear gir maksimal isolasjon og er vinterstøvel som holder barnas føtter behagelig varme på kalde, fuktige og snørike dager. Barnestørrelser. Den er produsert i et slitesterk og vannbestandig syntetisk materiale, og takler selv den mest energiske lek. Støvelen er høyt skåret og har borrelåslukning, slik at den gir god støtte til små føtter og er lett å få av og på. På innsiden gir en isolerende GORE-TEX-membran og et loddent fór i høy kvalitet både suveren varme og vanntett beskyttelse. Gummisålene gir suverent grep. Refleks på støvlene gjør barna godt synlige når de er ute og leker i den mørke årstiden.

Såle/Mellomsåle: Gummi
Fôr: Gore-Tex Insulated, Koala
Hovedmateriale: Textil/Syntetisk
Blank
Egenskaper for Kid's Toasty II Gore-Tex:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: GORE-TEX
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!