Julefest
25% - KODE

Viking FootwearKids' Spectrum R Mid Gore-Tex

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Spectrum R Mid Gore-Tex fra Viking Footwear

Når snøen smelter og dagene blir varmere, er Spectrum R Mid Gore-Tex fra Viking Footwear barnas mest populære følgesvenn. Denne moderne og sporty skoen har slitesterk overdel og er laget med en ventilerende og vanntett GORE-TEX-membran som sørger for at de små føttene har det godt. Skoen har borrelås og elastisk snøring, noe som gjør den funksjonell. Den lette EVA-mellomsålen gir god demping, og yttersålen av gummi gir godt grep på de fleste underlag. R-en i navnet står for refleks, og de store refleksdetaljene sørger for at barna blir synlige i mørket. Spectrum R Mid er den perfekte skoen til mellomsesonger, og barna kommer til å like den godt. Skoen kan vaskes på 30 grader. Vi anbefaler ikke skyllemiddel eller tørketrommel.
Såle/Mellomsåle: Gummi/EVA
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort
Hovedmateriale: Tekstil/Syntetisk
Blank
Egenskaper for Kids' Spectrum R Mid Gore-Tex:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Pigger: Nei
Reflekser: Ja
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!