Kids' Thrill - ID: A062636

Kampanje
25% - KODE

Viking FootwearKids' Thrill

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Thrill fra Viking Footwear

Thrill er Viking Footwears mest populære sandal til de minste barna. Den kombinerer komfort og beskyttende tåkappe. Dette er den perfekte sandalen for de aktive små barna i sommer.
Denne populære modellen går ikke på kompromiss med funksjonalitet eller slitestyrke. Thrill er en sandal som beskytter tærne, samtidig som overdel av ventilerende tekstil sørger for at foten ikke blir for varm. En kombinasjon av elastisk hurtigsnøring og borrelås sørger for best mulig passform og komfort. Sandalen har medium bred lest, og yttersålen av gummi sørger for godt grep. Den har også behagelig fotseng av semsket skinn som tar seg av fuktigheten, og som sørger for at foten ikke sklir. Thrill har såle av naturgummi som sørger for godt grep.

Upper: Synthetic /Textile
Lining: Textile
Sole/Midsole: Rubber/(Pigskin footbed)
Innersole: Pigskin
Egenskaper for Kids' Thrill:
Lest: Normal
Tåbeskyttelse: Ja
Extra vattentålig: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Vekt per sko: 349 g
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Sandaler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!