Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Praise Warm - ID: A068347

Julefest
20% - KODE

Viking FootwearPraise Warm

Størrelseguide Mer info

Mer om Praise Warm fra Viking Footwear

Praise Warm fra Viking Footwear er en allsidig støvel for allslags vær, med moderne snitt og høy komfort som gjør at du kan bruke den hvor som helst, når som helst. Unisex.
Denne gummistøvelen har varmt fór og passer perfekt når du går eller sykler rundt i byen. Den har en tidløs design og er enkel å ta på og av seg takket være store elastiske paneler i siden, og i tillegg har den moderne detaljer. Hurtigtørkende fôr, uttagbar EVA-innleggssåle og innebygd støtdemping i hæl-parti gir bedre komfort. Støvelen har anatomisk lest med normal passform. Den gir støtte, samtidig som det er plass til å bevege tærne. På undersiden gir gummisålen godt grep på de fleste underlag. Gummistøven er håndlaget av naturgummi, PVC-fri og vegansk.

Såle/Mellomsåle: 100% Gummi
Fôr: 100% Polyester
Hovedmateriale: 100% Gummi
Egenskaper for Praise Warm:
Winter Foret: Ja
Skafthøyde: Lav
Removable insole: Ja
Snøring: Nei
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!