Trophy 4.0 - ID: A074546

Viking FootwearTrophy 4.0

Størrelseguide Mer info

Mer om Trophy 4.0 fra Viking Footwear

Trophy 4.0 er Viking Footwears testvinner innenfor jaktstøvel i gummi! Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med dypt mønsker og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpassning. Gummiblandingen i Trophy har lav tetthet, noe som gir en mye lettere støvel uten at det går på bekostning av kvaliteten. Slitesterkt og hurtigtørkende polyesterfôr i skaftet. Formstøpt EVA innleggssåle med demping i hælen for ekstra komfort på lange turer. Innleggssålen kan tas ut til tørking. Unisex.
  • Håndlaget

Såle/Mellomsåle: Gummi
Fôr: Polyester
Hovedmateriale: Gummi
Egenskaper for Trophy 4.0:
Winter Foret: Nei
Removable insole: Ja
Skafthøyde: 41 cm
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 1150 g
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!