Trophy II - ID: 1-49310

Viking FootwearTrophy II

Størrelseguide Mer info

Mer om Trophy II fra Viking Footwear

Vår testvinnende jaktstøvel i gummi! Trophy ble kåret til «Beste kjøp» av Villmarksliv allerede i 2010 og er fortsatt den beste. Den ble også brukt i realityserien 71° Nord, hvor deltakerne får prøve seg på ekstreme utfordringer. Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC-såle, en robust slitesåle med multidireksjonelle knaster, også i fotbuen, for perfekt grep utendørs. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell passform. Gummiblandingen i Trophy har lav tetthet, noe som gir en mye lettere støvel uten at det går på bekostning av slitestyrke eller stabilitet. Slitesterkt og hurtigtørkende polyesterfôr i skaftet og kanvas i tåpartiet for ekstra stabilitet. Formstøpt innleggssåle i EVA med demping i hælen for ekstra komfort på lange turer. Innleggssålen kan tas ut for enkel tørking. Fås også med neoprenfôr i modellen Force.
Egenskaper for Trophy II:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 41 cm
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 1150 g
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!