Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Viking FootwearKids' Cascade Mid III GORE-TEX

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Cascade Mid III GORE-TEX fra Viking Footwear

Kids' Cascade Mid III GORE-TEX fra Viking Footwear er en slitesterk barnesko og er basert på en av Vikings bestselgere. Dette er en modell der kvalitet kommer først. Skoen har høy slitasjebestandighet i lest som gir ekstra styrke og stabilitet, mens gummisålen med det kraftige knastemønsteret gjør at man trygt kan bevege seg på alle typer underlag. Barnestørrelser.
Cascade Mid III Gore-Tex er en lett og fleksibel joggesko-inspirert modell for aktive barn i all slags vær. Takket være en vanntett og pustende GORE-TEX-membran holder føttene seg tørre og komfortable når det regner. GORE-TEX membranen er ØKO-TEX (100) standard og Bluesign® sertifisert. Den er laget av tøffe overflatematerialer som vil overleve enhver test. Den har en dobbel borrelås for den uavhengige eventyreren, som nå kan gjøre hva som helst helt på egen hånd. Holdbarhet, stabilitet og vanntett komfort – Cascade Mid leverer alt små føtter krever av en sko. La barnet ditt utforske verden! Dette er rett og slett den perfekte skoen for et av de tøffeste miljøene på jorden: lekeplassen! Skoene er vaskbare på 30 grader, men Viking anbefaler ikke å bruke skyllemiddel.

Såle/Mellomsåle: Gummi
Fôr: Gore-Tex Extended Comfort
Hovedmateriale: Tekstil/Syntetisk
Blank
Egenskaper for Kids' Cascade Mid III GORE-TEX:
Removable insole: Ja
Yttersåle: Gummi
Fôr: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Pigger: Nei
Reflekser: Nei
Viking Footwear er et nordisk merke som spesialiserer seg på hundre prosent vanntette gummistøvler og boots med et unikt Gore-Tex-lag som beskytter mot fukt.

Mer fra Viking Footwear

Vis alle Ufôrede Hverdagstursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!