Comfort 65 cm - ID: WS650

WalkstoolComfort 65 cm

Mer info

Mer om Comfort 65 cm fra Walkstool

Walkstool Comfort er en svenskprodusert stol perfekt til jakt, monteringsarbeid, konserter eller når som helst man vil sitte nedpå en stund. Ekstremt liten og smidig, men tåler et kvart tonn. Møt stolen som går. Som følger deg samme hvor du går og likevel ikke er større enn at den får plass i vesken. Felles opp med enkle håndgrep. Dra ut bena, fell ut. Står støtt overalt. God å sitte på - en hel kamp, en hel konsert, timer på jakt, ved fiskestanga eller i den uendelige køen. Og på jobben! Spør den som ofte må jobbe sittende på huk. Walkstool sparer rygg, knær og ledd. Det kan mange bekrefte i dag. To sittehøyder. Varier etter behov. En utmerket gave. Begynn med å
gi deg en selv.

All spare parts can be ordered on www.walkstool.com under Spare parts.
Egenskaper for Comfort 65 cm:
Makslast: 250 kg
Totalvekt: 850 g
Walkstool er et unikt produkt. Det finnes ingen annen sammenleggbar stol som kan komme i nærheten av kvaliteten og komforten du får her. Det kommer helt enkelt til å være en trofast følgesvenn på turene dine i mange år fremover.

Mer fra Walkstool

Vis alle Campingmøbler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!