Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Sven Axel Wetterling startet sin produksjon av økser i Dalsland i 1880, og da rettet mot den voksende skogsindustrien. Ikke lenge etterpå kom Sven Axels bror hjem fra USA hvor han hadde studert industriell økseproduksjon, noe som førte til en rask ekspansjon av virksomheten. Kort tid etterpå ble produksjonen flyttet til Storvik utenfor Sandvika, der øksene fortsatt blir lagd den dag i dag.

En yngre generasjon smeder fører tradisjonene videre

I dag arbeider en yngre generasjon smeder på Wetterlings og fører tradisjonen videre. Den store kunnskapen i Wetterlings forvaltes godt, men fokuset er på fremtiden. Wetterlings mål er å ligge ett steg foran innenfor både funksjon, teknologi og miljøansvar.

Økser fra alle anledninger

Outnorth er forhandler av økser og tilbehør fra Wetterlings, og her kan du velge blant ulike modeller for ditt formål. Du finner blant annet skogsøkser, kløyvøkser, sleggeøkser og lafteøks. Wetterlings produserer også jaktøkser samt tilbehør som kløyvekiler og slipesteiner.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!