Felt Insoles - ID: A013844

WoolpowerFelt Insoles

Mer info

Mer om Felt Insoles fra Woolpower

Felt Insoles fra Woolpower er et par såler . När vi på Woolpower tillverkar våra plagg blir det en del spill. Men det är inte i onödan! Av spillet gör vi våra prisbelönta sulor. Färgen på sulorna kan variera från par till par beroende på vilken färg det har varit på spillmaterialet. Ullen håller dig varm när det är kallt och sval när det är varmt.
  • Om du svettas luktar materialet inte illa.
  • Ullen är självrenande och bryter ner illaluktande bakterier från huden.
  • Ullfibern kan absorbera fukt upp till 30 procent av sin egen vikt utan att ens kännas fuktig.
  • Även om materialet har blivit fuktigt så värmer det ändå
  • 50% Merinoull, 50% Andra syntetmaterial
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Skosåler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!