Full Zip Jacket 400 - ID: 7234

WoolpowerFull Zip Jacket 400

Størrelseguide Mer info

Mer om Full Zip Jacket 400 fra Woolpower

Full Zip Jacket i 400 grams ullfrotté er et perfekt forsterkningsplagg med hel glidelås og høy krage. Unisex.

Full Zip Jacket er en mellomting mellom genser og jakke. Plagget brukes som et andrelag på samme måte som du normalt bruker en fleecegenser, men med alle de positive egenskapene til merinoullen. De gode løkkene gjør at du kan bruke den rett mot kroppen, men først og fremst binder de mye luft og gjør plagget svært varmt.

  • Tommelgrep i ermeavslutningen (ikke på tofargede)
  • Woolpower-logo brodert i nakken (ikke på de grønne)
  • Materiale: 69 % merinoull
    29 % polyamid
    2 % elastan 
  • Forlenget rygg (ikke på tofargede)
  • Høy, forsterket krage 
Egenskaper for Full Zip Jacket 400:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Vindtett: Nei
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Mellomlagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!