Kids Crewneck 200 - ID: 3112

WoolpowerKids Crewneck 200

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids Crewneck 200 fra Woolpower

Det viktigste for om barnet skal fryse eller ikke, er hva barnet har på seg nærmest kroppen. Det er vanskelig å finne et bedre plagg enn Kids Crewneck fra svenske Woolpower. Barnet holder seg tørt og varmt - vi lover! 4 herlige farger!

Woolpower Kids Crewneck 200 er rundstrikket. Det innebærer at ermene og kroppen er strikket uten sømmer som kan gnage. Dette er nemlig et plagg å bære nærmest kroppen. De myke frottéløkkene er gode mot kroppen og klør ikke. Dessuten har løkkene en unik funksjon i det at mye luft bindes i plagget (og luft er varmeisolerende) samtidig som veldig lite av materialet berører kroppen, og dermed ledes så lite varme som mulig bort fra kroppen. Merinoullen har dessuten den funksjonen at den varmer selv når den er våt, og den gir ikke dårlig lukt som undertøy i syntetisk stoff kan gjøre.

  • Innstrikkede linninger
  • Forlenget rygg (hindrer glipe og drag)
  • Materiale: 60% Merinoull, 25% Polyester, 13% Polyami, 2% Elastan 
Egenskaper for Kids Crewneck 200:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Materialvekt: 200 g/m2
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!