Kids Long Johns 200 - ID: 3342

WoolpowerKids Long Johns 200

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids Long Johns 200 fra Woolpower

Kids Long Johns 200 g er klassiske lange underbukser for barn i fantastisk ullfrotté fra svenske Woolpower. Nå i herlige farger! La barnet nyte merinoullen som ikke klør med herlig varm frotté mot huden.

Kids Long Johns 200 g fra Woolpower er kanskje de beste lange underbuksene barnet ditt kan bruke. Kombinasjonen av merinoullens fordeler (lukter ikke, varmer når den er våt osv.) og frotteens gode følelse og funksjon er uslåelig. De lange underbuksene er rundstrikket for å unngå gnagende sømmer. 

  • Materiale: 60% Merinoull, 25% Polyester, 13% Polyamid, 2% Elastan 
  • Innstrikkede linninger
  • Forsterkning i bakpartiet
Egenskaper for Kids Long Johns 200:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Vaskes i: 60 °C
Materialvekt: 200 g/m2
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!