Kids' Socks Logo 400 - ID: A013723

WoolpowerKids' Socks Logo 400

Mer info

Mer om Kids' Socks Logo 400 fra Woolpower

Kids Socks Logo 400 holder garantert føttene på barnet varme. Ull er det beste man kan ha på føttene, og frotté gjør at det ikke klør, øker isoleringen og er veldig mykt og godt.
Kids Socks Logo 400 g har Woolpowers Ullfrotté på innsiden som binder luft og er svært mykt. Woolpower-logoen er innstrikket på skaftet, og overdelen på skaftet er ribbestrikket.
 
64 % merinoull
32 % polyamid
4 % elastan
Egenskaper for Kids' Socks Logo 400:
Skafthøyde: Medium
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntetisk
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!