Long Johns 400 - ID: 7344

WoolpowerLong Johns 400

Størrelseguide Mer info

Mer om Long Johns 400 fra Woolpower

Long John 400 gram fra Woolpower er en riktig varm lang underbukse. Passer til deg som iblant må stå eller sitte stille når du er ute i kulden. Unisex. Long John 400 er rundstrikket og har dermed ingen langsgående sømmer som kan gnage. Forsterkning bak for riktig passform. Kombinasjonen av frotté og merinoull gir gode, varme produkter som ikke lukter etter bruk og ikke klør.

  • 69% merinoull, 29% polyamid, 2% elastan.
  • Innstrikkede linninger
  • Ingen gylf
Egenskaper for Long Johns 400:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Vaskes i: 60 °C
Glidelås: Nei
Buksesmekk: Nei
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!