Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Zip Turtleneck 200 - ID: 7222

Julefest
20% - KODE

WoolpowerZip Turtleneck 200

Størrelseguide Mer info

Mer om Zip Turtleneck 200 fra Woolpower

Woolpower Zip Turtleneck er en pologenser med lav polokrage og kort glidelås for ventilasjon. Genseren er rundstrikket og helt uten langsgående sømmer. Forlenget rygg som hindrer gliper. Innstrikkede linninger. Unisex.
Woolpower Zip Turtleneck har slettstrikket utside i polyester og frottéstrikket innside i merinoull/polyamid. Vekt 200 g/m2.

Materiale: 60% ull, 25% polyester, 13% polyamid, 2% elastan
Egenskaper for Zip Turtleneck 200:
Materialvekt: 200 g/m2
Vaskes i: 60 °C
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Glidelås: Kort
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!