Zip Turtleneck 400 - ID: 7224

WoolpowerZip Turtleneck 400

Størrelseguide Mer info

Mer om Zip Turtleneck 400 fra Woolpower

Zip Turtleneck i 400 grams ullfrotté er en kraftig pologenser med svært god isolasjon for svært kalde miljøer.

Zip Turtleneck i 400 grams ullfrotté kan brukes direkte på kroppen eller som et forsterkningsplagg, et andrelag. Glidelåsen brukes for å justere varmeutslippet og dermed kroppsvarmen. Genseren er rundstrikket og har dermed ingen langsgående sømmer som kan gnage.

  • Materiale: 69% Merinoull, 29% Polyamid, 2% Elastan
  • Forlenget rygg 
  • Forsterket krage
  • Innsydde ermeavslutninger
Egenskaper for Zip Turtleneck 400:
Materialvekt: 400 g/m2
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Glidelås: Kort
Flatlocksømmer: Ja
Woolpower lager varme undertøysplagg og sokker i merinoull, hele veien fra garn til ferdige plagg i sin egen fabrikk i Östersund. Når Woolpower produserer klær, tenker de langsiktig i alle ledd. Klærne skal være tidløse, funksjonelle og holde svært høy kvalitet – for å forhindre bruk-og-kast. Merinoullen er grunnstammen i klærnes funksjonalitet. De velger også å legge til litt syntetisk stoff for å gi plagget ekstra styrke og holdbarhet. Ull er naturens eget funksjonsmateriale, som både transporterer bort fukt og varmer til tross for at det er vått, og det lukter ikke vondt når du svetter. Jo større luftskifte du kan skape nærmest kroppen, desto mer varme kan du beholde. Woolpowers eget materiale Ullfrotté Original binder mye luft og produseres i flere forskjellige størrelser. Woolpowers plagg finnes som lag ett, lag to og lag tre. LITE-sortimentet binder minst luft og er det svaleste alternativet, mens plagg som er strikket i materialet Ullfrotté Original 200, 400 og 600 g, har som formål å beholde den varmen kroppen din produserer. Husk å tilpasse lagene etter aktivitet og hva som passer deg.

Mer fra Woolpower

Vis alle Mellomlagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!