Zippo

-
Zippo lighter er en ikonisk lighter og et praktisk verktøy å ha med på eventyr. Er du et godt vant friluftsmenneske, vet du at det oppstår situasjoner hvor du må gjøre opp ild – og med en Zippo i lommen blir dette en smal sak. Zippo er en klassisk lighter som dessuten blir stiligere med årene.

Zippo

(2 varer)

Amerikansk klassiker

Zippo lighter har vært i produksjon siden 30-tallet, og har siden den gang knapt endret grunnmekanismen. Det var i den amerikanske hæren at Zipp gjorde suksess, spesielt under andre verdenskrig. På den tiden var lighterens skall laget av messing, og når dette ble for dyrt, ble lighteren produsert i stål.

Velg din favoritt

Velg favoritten din blant et grundig utvalgt sortiment hos Outnorth. Vi har samlet de mest klassiske Zippo-modellene som faller i smak hos de fleste. Du kan også finne tilbehør til Zippoen din i sortimentet. Tar du godt vare på lighteren din, har den livstidsgaranti!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!